Αθλητισμός

Η αποστολή της Επισκοπής για την Καλαμάτα

Η Επισκοπή ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία της επί ρεθεμνιώτικου εδάφους για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλαμάτα και αναχώρησε για την Μεσσηνία μαζί με την αποστολή της Κ19.

Ο Παναγιώτης Καραντάθας, ο Γιώργος Χαρλαύτης μαζί με τον Νταβίτ Μπαράτο και τον Σπύρο Μαμαλάκη είδαν τους παίκτες της Επισκοπής να εμφανίζονται με όρεξη στο γήπεδο και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πριν από το ματς της 5ης αγωνιστικής.

Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις με μπάλα αλλά και δίχως αυτή αλλά με ταχύτητες. Εν συνεχεία, ο κ. Καραντάθας είδε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν οικογενειακό διπλό εκεί όπου ο Θέμης Κεφαλάς έλαβε μέρος σε αντίθεση με τον Αντώνη Σταθόπουλο που δεν έδωσε το «παρών» καθώς έμεινε σπίτι του με ίωση.

Οι παίκτες της ΠΑΕ που θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι 22. Συγκεκριμένα: Καλογεράκης, Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Λάμτσε, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σαμουρκασόβι, Βουκελάτος, Κρίκλοου, Εμπουέλε, Χοβανισιάν, Τσιλεδάκης, Κεφαλάς, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης, Παπαδόπουλος, Τζωρτζινάκης, Αραμπατζής, Μπερικάκης, Μέτα και Κώτσιος.

Για το Σάββατο (3/12) έχει οριστεί προπόνηση στις 11.00 στο γήπεδο της Μικρομάνης.

Η αποστολή της Επισκοπής για την Καλαμάτα
To Top