Επί Σκηνής

Απόψε η παράσταση σύγχρονου τσίρκου από τη διεθνή ομάδα της ΚΑΝΕ στο Εργατικό Κέντρο

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σας προσκαλεί σε μια και μοναδική παράσταση σύγχρονου τσίρκου από τη διεθνή ομάδα της ΚΑΝΕ. Νέοι από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ισπανία και την Τσεχία, έχουν ετοιμάσει για το κοινό της Καλαμάτας την παράσταση PEACE LOVE UNITY που θα διασκεδάσει αλλά και θα προβληματίσει το κοινο.

Ριψοκίνδυνα ακροβατικά, aerials, θέατρο δρόμου, ζογκλερικά, ζωντανή μουσική, και πολλά άλλα, σε μια παράσταση με 32 καλλιτέχνες, 5 ομάδες τσίρκου και ένα σενάριο που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες και τα θέλω των νέων σε μια εποχή που επιτίθεται στα όνειρά τους!
Αυτή θα είναι και η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπου το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, θα προσπαθήσει να βάλει το λιθαράκι του, όπως και 14 χρόνια τώρα, στην ανάπτυξη των τεχνών του δρόμου και την υποστήριξη των καλλιτεχνών.

Η παράσταση διοργανώνεται από τον οργανισμό Νεολαίας και Εκπαίδευσης, Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων, με την χορηγία του Ξενοδοχείου Vista Marina (Σαλαμίνος 8, μαρίνα Καλαμάτας), του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και του προγράμματος Erasmus+.

Απόψε η παράσταση σύγχρονου τσίρκου από τη διεθνή ομάδα της ΚΑΝΕ στο Εργατικό Κέντρο
To Top