ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόψε φωταγωγούνται ταυτόχρονα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το Αστέρι, η Σφαίρα και το Καράβι στο λιμάνι!

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:00 Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προσαρμοσμένες στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης είναι οι φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις να μην πραγματοποιούνται, δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.
Όμως θα λειτουργήσει για πρώτη φορά ο Χριστουγεννιάτικος Σταθμός στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, όπως από φέτος θα λειτουργήσει και τρενάκι σταθερής κατεύθυνσης δωρεάν για όλα τα παιδιά στην Κεντρική πλατεία!

Λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις μεταφέρονται από την Παρασκευή 3.12 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί, απόψε το βράδυ στις 20:00, όπου θα ανάψουν ταυτόχρονα τα φώτα σε 4 εορταστικές κατασκευές: στο Δέντρο στην κεντρική πλατεία, στη Σφαίρα στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στο Καράβι στο Λιμάνι αλλά και για πρώτη φορά στο Αστέρι στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων!


Σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι φέτος έντονη η παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής που θα “καλαντίζει” όλη την εορταστική περίοδο σε γειτονιές, πλατείες και τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας!

To Top