ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπόπειρα ληστείας ηλικιωμένου στη Βαλύρα

Χτυπούσαν μέσα στη νύχτα την πόρτα του ηλικιωμένου λέγοντας πώς είναι αστυνομικοί

Απόπειρα ληστείας ηλικιωμένου στο σπίτι του στη Βαλύρα έγινε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα. Δύο άγνωστα άτομα εν μέσω καταιγίδας χτύπησαν γύρω στις 03.00 την πόρτα του 90χρονου ιδιοκτήτη, και με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί επιχείρησαν να μπουν μέσα στο διώροφο σπίτι, που βρίσκεται στο κέντρο της Βαλύρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δεν τους άνοιξε, λόγω και του προχωρημένου της ώρας, και αμέσως ειδοποίησε συγγενικά του πρόσωπα και την Αστυνομία. Αφού οι άγνωστοι δράστες, χτυπώντας την πόρτα και τα παράθυρα, προσπαθούσαν να ανοίξουν και δεν τα κατάφεραν να μπουν μέσα, αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο αργότερα ο 90χρονος μαζί με την αστυνομία διαπίστωσαν ότι είχαν ήδη μπει στον επάνω όροφο του σπιτιού και το είχαν αναστατώσει ψάχνοντας, και τελικά είχαν αφαιρέσει πράγματα όχι ιδιαίτερης αξίας.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν αστυνόμευση-Και άλλα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι, και ζητούν αυξημένη αστυνόμευση, αφού σε καθημερινή βάση γίνονται μάρτυρες κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή τους. Η αστυνομία συνέλεξε στοιχεία από το σπίτι, ενώ υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό από τα γύρω σπίτια, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. Υπάρχουν ήδη καταγγελίες στην Αστυνομία και για άλλα περιστατικά κλοπών σε σπίτια της Βαλύρας το τελευταίο διάστημα, με τους κατοίκους να είναι ανήσυχοι.

Aπόπειρα ληστείας ηλικιωμένου στη Βαλύρα

Δημοφιλέστερα

To Top