Αθλητισμός

Απόλλωνας Καλαμάτας: Με ψυχή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου

ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΤΣΚΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ 10 ΣΤΑ 10! – ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά την σημερινή νίκη του με 3-2 σετ στο γυναικείο πρωτάθλημα βόλει στον τρίτο τελικό, με αντίπαλο την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών, στο κλειστό της παραλίας, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου στον Η’ όμιλο της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών ΕΣΠΕΠ.

Οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη, που αυτά τα 2,5 χρόνια έχει μεταμορφώσει την ομάδα και έχει βάλει γερές βάσεις, χτίζοντας μεθοδικά και με πλάνο τον φιλόδοξο Απόλλωνα, αποδείχτηκαν “πολύ σκληρές για να πεθάνουν“, μετά κι από τον τραυματισμό στο προηγούμενο ματς της βασικής και έμπειρης αθλήτριας Δήμητρας Νικολακοπούλου.
Έπαιξαν σήμερα και για αυτήν, αποδεικνύοντας ότι είχαν σπουδαίο κίνητρο και …τσαγανό!
Σπουδαία ήταν και η υποστήριξη των φίλων της ομάδας που “έδωσαν φτερά” στην Καλαματιανή ομάδα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα!

Μετά το ματς ακολούθησαν οι αναμενόμενοι πανηγυρισμοί και η διοίκηση της ομάδας είχε τυπώσει και μπλουζάκια που έγραφαν: “Το παρόν και το μέλλον είναι εδώ! Εμείς σε 2 χρόνια θα γράψουμε ιστορία”!

Πλέον οδεύει στα πλει οφ της ανόδου στην Α2 γυναικών με άλλες 5 ομάδες, μέσα στον Μάιο όπου θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Πειραιά, Πελοπόννησο, Κρήτη και Δωδεκάνησα και θα ανέβουν οι τέσσερις!

Απόλλωνας Καλαμάτας: Με ψυχή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου
To Top