Αθλητισμός

Απόλλωνας Καλαμάτας: Νίκησε την Κόρινθο, ηττήθηκε από την ΑΕΚ

Ήττα από την ΑΕΚ και νίκη επί της Κορίνθου ήταν ο απολογισμός των δύο φιλικών αγώνων που έδωσε το σαββατοκύριακο η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα στην Pre League γυναικών.

Το Σάββατο οι καλαματιανές ηττήθηκαν 4-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας «Απ. Κόντος» από την ΑΕΚ η οποία προετοιμάζεται για την Α1.

Στο ματς πραγματοποίησε την πρώτη παρουσία της με τον Απόλλωνα η νεοαποκτηθείσα Ανάι Τόσι ενώ και η Ένωση είχε μια σημαντική επιστροφή καθώς έπαιξε η Σοφία Κοσμά, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό της με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι δύο προπονητές των συλλόγων και φίλοι, Αρσενιάδης και Μυτσκίδης δοκίμασαν πολλά πρόσωπα και σχήματα.

Την Κυριακή ο Απόλλωνας αγωνίστηκε στην Κόρινθο όπου επιβλήθηκε 4-0 της τοπικής ομάδας με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 πριν μία εβδομάδα στο κλειστό της Παραλίας.

Στην αποστολή μετείχαν οι Καραμούντζου, Θεοδωρακέα, Βενέτη, Γκιαούρη, Κόλλια, Τόσι, Αποστολοπούλου, Καρακύκλα, Γρίβα, Σακελλαρίου, Γιόλα, Καράμπελα, Μπεσή.

Απόλλωνας Καλαμάτας: Νίκησε την Κόρινθο, ηττήθηκε από την ΑΕΚ
To Top