Αθλητισμός

Απόλλωνας Καλαμάτας: Μυτσκίδης για 7η σεζόν, ανανέωσαν και οι Δημητρακόπουλος, Κουτράκης

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας προχώρησε στην ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Μπάμπη Μυτσκίδη και τους συνεργάτες του Χρήστο Δημητρακόπουλο, Κώστα Κουτράκη για τη σεζόν 2023-24.

Ο Μυτσκίδης θα βρεθεί στον πάγκο της καλαματιανής ομάδας για έβδομη σερί σεζόν καθιστώντας τον έναν από τους μακροβιότερους προπονητές στο γυναικείο βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμάτας αναφέρει:

Η διοίκηση μας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας μας με τη προπονητική μας ομάδα. Ο Μπάμπης Μυτσκιδης θα βρεθεί στα ηνία της γυναικείας ομάδας για 7η συνεχόμενη χρονιά ανανεωνοντας την εμπιστοσυνη της διοικήσεως μας προς το πρόσωπό του για τη πολύ καλή δουλειά που επιτελεί από την αρχή της επαναδραστηριοποίησης του τμήματος μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίπλα του θα βρίσκονται οι Χρήστος Δημητρακόπουλος και Κώστας Κουτράκης που στην περασμένη σεζόν έδωσαν τα μέγιστα στην προσπάθεια μας .

Το τεχνικό επιτελείο θα θα εμπλουτιστεί τις επόμενες μέρες με ένα πρόσωπο νέο ως προς τη προπονητική αλλά καθόλου άγνωστο στο χώρο της πετοσφαιρίσεως.

Η οργάνωση του τμήματος μας προχώρα με γρήγορους ρυθμούς και αναμένετε όλοι σημαντικά νέα μας τις επόμενες μέρες και προς αυτή την κατεύθυνση όσο και σε νέες συνεργασίες.

Απόλλωνας Καλαμάτας: Μυτσκίδης για 7η σεζόν, ανανέωσαν και οι Δημητρακόπουλος, Κουτράκης

Δημοφιλέστερα

To Top