Αθλητισμός

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους, φιλοδοξίες και καρέ αποκτημάτων

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, κατά την πάγια τακτική των τελευταίων ετών στα οποία πρωταγωνιστεί στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα με αισιοδοξία και βασισμένος στο ταλέντο και την σκληρή δουλειά, ο Απόλλωνας Καλαμάτας μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί για 4η σεζόν στον πάγκο των μελανόλευκων, και μέλη της διοίκησης υποδέχτηκαν 21 ποδοσφαιριστές στην “πρώτη” της ομάδας, στο γήπεδο Ασπροχώματος, που θα αποτελέσει και φέτος την έδρα της ομάδας.

Ο Απόλλωνας θα στηριχθεί κατά βάση στο περυσινό ρόστερ καθώς ανανέωσε η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, ενώ έως τώρα έχουν προστεθεί τέσσερις ακόμα, οι Ηλίας Λαγωνικάκος (21 ετών, αμυντικός από την Σπερχογεία), Γιάννης Κοτσιλιέρης (17 ετών από Σπερχογεία), Γιάννης Γιακουμής (23 ετών επιθετικός από Διαγόρα Κοπανακίου) και Γιώργος Μούζος (μεσοεπιθετικός απο Αίαντα).

Το παρών στην πρώτη έδωσαν και έξι μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Φώτη Μάνθο, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές ζητώντας να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά και να διατηρήσουν ψηλά τον Απόλλωνα.

Χαιρετισμούς και καλωσόρισμα στα νέα μέλη του συλλόγου απηύθυναν επίσης ο αντιπρόεδρος Κώστας Μπαρμπίτσας και ο ταμίας Κώστας Κούβελας ενώ στην πρώτη ήταν ακόμη οι Παναγιώτης Κουτίβας, Βασίλης Θειακός και Παναγιώτης Λυμπέρης.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι Κακαλής, Περιβολάρης, Παχής, Καραχάλιος, Δασκαλάκης, Τριανταφυλλίδης, Λαγωνικάκος, Κωνσταντόπουλος, Κουντάνης, Παναγάκης, Καραβίτης, Γκότσης, Γιακουμής, Μούζος, Βασιλόπουλος, Μανωλόπουλος, Καρύδης, Κοτσιλιέρης.

 

To Top