Αθλητισμός

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ήττα στον πρώτο τελικό στο Αιγάλεω – Την Τετάρτη για την ισοφάριση στην Παραλία

Με εξαίρεση το τρίτο σετ, ο Απόλλωνας Καλαμάτας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου και γνώρισε την ήττα με 3-0 από το Αιγάλεω.

Το “Σίτι” πέτυχε την μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται για την άνοδο στη Volley League γυναικών και πλέον ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο οποίος και λόγω της κούρασης από την υπερπροσπάθεια της περασμένης Τετάρτης με τα Πεύκα δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι του τελικού ανόδου και θα προσπαθήσει την προσεχή Τετάρτη (4/5, 19.00) στο κλειστό της Παραλίας να φέρει τη σειρά σε 1-1 και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τη Volley League σε τρίτη αναμέτρηση, πάλι στο Αιγάλεω.

Η ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδη από το πρώτο σερβίς του αγώνα είχε τον έλεγχο, με τον Απόλλωνα να προσπαθεί στο τρίτο σετ να μπει στην αναμέτρηση, ωστόσο το Αιγάλεω έβρισκε τις λύσεις για το τελικό 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-18, 25-22)

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγελική Αντωνιάδη): Βλάχου, Πατεράκη, Μελετιάδη, Ράπτη, Φακοπουλίδου, Οικονομάκη / Λύρα (λ), Τριγωνίδου (λ), Δρέμπελα, Ανδρεόλα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χαράλαμπος Μυτσκίδης): Βενέτη, Αποστολοπούλου, Καρακύκλα, Τόσι, Κόλλια / Γκιαούρη (λ), Γιόλα Ν. (λ), Γιόλα Ε., Καραμούντζου, Δημοπούλου.

Pre League Γυναικών – Τελικοί ανόδου
Πρώτος αγώνας – Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Α.Ο. Αιγάλεω – Απόλλων Καλαμάτας 3-0 (25-17, 25-18, 25-22)
Δεύτερος αγώνας – Τετάρτη 4 Μαΐου 2022
Παραλίας, 19.00: Απόλλων Καλαμάτας – Α.Ο. Αιγάλεω
Τρίτος αγώνας – Σάββατο 7 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)
«Στ. Βενέτης», 19.00: Α.Ο. Αιγάλεω – Απόλλων Καλαμάτας

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ήττα στον πρώτο τελικό στο Αιγάλεω – Την Τετάρτη για την ισοφάριση στην Παραλία
To Top