Αθλητισμός

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ισόπαλο (2-2) το φιλικό… ντέρμπι με το Αιγάλεω

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας η οποία μετά το τουρνουά στο Μίλωνα, έδωσε το Σαββατοκύριακο δύο ακόμη δυνατά τεστ στην πρωτεύουσα με αντιπάλους τον Απολλώνιο και το Αιγάλεω.

Την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα της Μαύρης Θύελλας περνούσε νικηφόρα από το “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης“, τα κορίτσια του Απόλλωνα υποχρέωναν σε ισοπαλία το Αιγάλεω που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία (pre League).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα κορίτσια του Μυτσκίδη όχι απλά να παίζουν στα ίσα την αντίπαλό τους αλλά να μπαίνουν με αυτοπεποίθηση και να παίρνουν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 26-28 και κάνουν το 0-2 πιο άνετα με 18-25 στο δεύτερο!

Οι γηπεδούχες αντέδρασαν στη συνέχεια αντέδρασαν, ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν εύκολα σε 12-25 ενώ επικράτησαν στο τέταρτο, μετά από μάχη με 25-21, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, καθώς λόγω κούρασης οι δύο ομάδες αποφάσισαν να μην παιχτεί πέμπτο σετ.

Τα σετ: 2-2 (26-28, 18-25, 25-12, 25-21)

Αιγάλεω (Αντωνιάδη) Βλάχου, Θώδη, Παρισάκη, Πατεράκη, Μανώλικα, Τζαλαλή, Λύρα (λ), Κανελλοπουλου (λ), Υφαντή, Κράνη, Κοκμοτού, Σολωμού

Απόλλων Καλαμάτας (Μυτσκίδης) Καραμούντζου, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Μουρατίδη, Καρακύκλα, Κορακιανίτη, Γάκη (λ), Σακελλαρίου

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ισόπαλο (2-2) το φιλικό… ντέρμπι με το Αιγάλεω

To Top