Αθλητισμός

Απόλλων Καλαμάτας: Με νεανική και φιλόδοξη ομάδα φέτος στην Α2

Πρώτη ημέρα προετοιμασίας με διπλή προπόνηση περιλάμβανε το μενού του Απόλλωνα Καλαμάτας στο βόλεϊ γυναικών, αφού οι απαιτήσεις στην Α2 εθνική κατηγορία του πρωταθλήματος είναι μεγάλες.

Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Μυτσκίδης στο πρωινό ραντεβού με τις αθλήτριες του συλλόγου στο γήπεδο του Beach Volley, ξεκίνησε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και το απόγευμα στις 7 στο κλειστό γυμναστήριο, συνεχίστηκε η προπόνηση με ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

H Υπεύθυνη των Αναπτυξιακών τμημάτων Τζούλια Σταθάκη

Η φετινή ομάδα του Απόλλωνα είναι νεανική και φιλόδοξη και στοχεύει πρώτα στην παραμονή στη δύσκολη κατηγορία και μετά σε ό,τι καλύτερο προκύψει παίζοντας καλό βόλεϊ, εκμεταλλευόμενη φυσικά την έδρα της.

Ο προπονητής της ομάδας έχει κάνει τις επιλογές του και το ρόστερ είναι ενισχυμένο και ήδη ολοκληρωμένο και έτσι έχει πολύ χρόνο να δουλέψει μπροστά του μέχρι τις 20 Οκτωβρίου όπου θα γίνει και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον πρώτο αγώνα να δίνεται στην Καλαμάτα κόντρα στην ομάδα της Πετρούπολης.

Στην κάμερα του Messinialive μίλησε τόσο ο προπονητής Μπάμπης Mυτσκίδης για τους στόχους της ομάδας και την φιλοσοφία που θα έχει φέτος, όσο και η έφορος του σωματείου Βίκυ Καραμπάτσου, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη να γίνει καλύτερη κατανομή στις ώρες χρήσης των ελαχίστων κλειστών γυμναστηρίων που έχει η πόλη και να μην αναγκάζεται ο σύλλογος να προπονείται στις 8:00 το πρωί, κάτι που είναι απαγορευτικό για την αύξηση των παιδιών στις Ακαδημίες.

To Top