Το δικό μου Σχολείο

Απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά Διδάκτορας στο Χάρβαρντ

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του Σχολείου στον Καλαματιανό Στέφανο Τύρο

Απόφοιτος των Εκπαιδευτήριων Μπουγά λαμβάνει τον τίτλο του «Διδάκτορα» και εντάσσεται στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά έχουν την ιδιαίτερη τιμή να συγχαρούν τον επιφανή απόφοιτο τους, Στέφανο Τύρο, για την εξαιρετική ακαδημαϊκή του επίτευξη. Στις 23 Μαΐου 2024, ο Στέφανος παρουσίασε με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή στο πανεπιστήμιο VU Amsterdam, λαμβάνοντας τον τίτλο του Διδάκτορα από το Τμήμα Οικονομικών.


Η διατριβή του Δρ. Τύρου, με τίτλο “Workers’ Skills and (Green) Technology Adoption” (Δεξιότητες Εργαζομένων και Υιοθέτηση (Πράσινων) Τεχνολογιών), αποτελεί μια διεξοδική ανάλυση της αλληλεπίδρασης της αγοράς εργασίας με τις νέες τεχνολογίες, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στις τεχνολογίες που είναι απαραίτητες για την Πράσινη Μετάβαση της οικονομίας.


Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι από την 1η Ιουλίου 2024, ο Δρ. Τύρος θα ενταχθεί στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (Harvard Business School) ως ερευνητής, με αντικείμενο την (επαν)εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Αυτοματοποίησης.

Η επιτυχία του Στέφανου Τύρου αποτελεί πηγή έμπνευσης και περηφάνειας για την εκπαιδευτική μας κοινότητα! Η αφοσίωση και η ακαδημαϊκή του αριστεία καταδεικνύουν την αξία της διαρκούς μάθησης και καινοτομίας, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή μας στην καλλιέργεια μελλοντικών ηγετών.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας στον Δρ. Τύρο για συνεχή επιτυχία στην καριέρα του. Είμαστε βέβαιοι, ότι θα συνεχίσει να συμβάλει ουσιαστικά στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική κοινότητα, προσφέροντας πολύτιμη γνώση και καινοτόμες λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα.

Συγχαρητήρια Στέφανε!

Οι Άνθρωποι του Σχολείου

To Top