ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Καλαμάτα εκπέμπει και πάλι η Νότια Ελληνική Τηλεόραση

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΗΚΕ LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ακριβώς τις εννέα απόψε το βράδυ ξεκίνησε και πάλι την εκπομπή της από τα νέα στούντιο στην Καλαμάτα, ο ιστορικότερος και μακροβιότερος τηλεοπτικός σταθμός της Μεσσηνίας, η Νότια Ελληνική Τηλεόραση – ΝΕΤ – ένα κανάλι που ιδρύθηκε το 1992, από τοπικό έγινε περιφερειακό και πέρασε κυριολεκτικά από 40 κύματα μέχρι να φτάσει στην σημερινή ημέρα.
Αναμφισβήτητα για πολλά χρόνια είχε αφήσει δυνατό αποτύπωμα στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Μεσσηνίας, και θα προσπαθήσει εκ νέου να πάρει το μερίδιο τηλεθέασης που της αναλογεί, με “αληθινές ειδήσεις και στρατευμένη δημοσιογραφία”, όπως ειπώθηκε στην έναρξη.

Με καθημερινή δίωρη εκπομπή 21:00-23:00 επανέρχεται η ΝΕΤ στα δημοσιογραφικά θέματα της Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με έναν μικρό μονόλογο ο οικοδεσπότης Παναγιώτης Μουρίκης έθεσε τις βάσεις και τους κανόνες που θα κινηθεί το κανάλι τις ώρες που θα βρίσκεται “στον αέρα” μεταδίδοντας πρόγραμμα από την Καλαμάτα και στη συνέχεια εμφανίστηκε η περιφερειακή σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου, που έχει υπάρξει στέλεχος του καναλιού πριν από αρκετά χρόνια με σχολιασμούς στην πολιτική εκπομπή με τον Γιώργο Μπουλούκο.

Στη συνέχεια στο πλατό εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Τζένη Σουκαρά, ενώ φιλοξενήθηκαν οι Δήμαρχοι Κορίνθου και Καλαμάτας.

To Top