ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Τετάρτη ξεκινάει η επίταξη των ιδιωτών γιατρών-Τι προβλέπει το ΦΕΚ

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την επίταξη υπηρεσιών γιατρών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με το ΦΕΚ εξουσιοδοτείται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών παθολόγων, πνευμονολόγων, αναισθησιολόγων και γενικών ιατρών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Με νεότερο ΦΕΚ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προσδιορίζει την έναρξη της επιστράτευσης στις 12 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί και για διάστημα ενός μήνα.

«Επιτάσσουμε από ώρα 8:00 π.μ. της 12ης.1.2022 και για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός τις υπηρεσίες αφενός μη επιταχθέντων έως σήμερα ιατρών, που διατηρούν ενεργείς συμβάσεις με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και αφετέρου μη συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών ιατρών, ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας, Αναισθησιολογίας και Γενικής Ιατρικής, οι οποίοι έχουν την επαγγελματική τους έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας», αναφέρεται.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το ΦΕΚ:

πηγή:newsit.gr

Από Τετάρτη ξεκινάει η επίταξη των ιδιωτών γιατρών-Τι προβλέπει το ΦΕΚ
To Top