Αθλητισμός

Από τη Super league 2 στο τοπικό ο ΠΑΟ Ρουφ 

Ο ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος φέτος υποβιβάστηκε από το νότιο όμιλο της Super League 2, δεν υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα λάβει μέρος στην Α’ κατηγορία της Αθήνας.

Αυτό αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση του συλλόγου που έλαβε χώρα στα γραφεία της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Νέος Πρόεδρος του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ο Θοδωρής Κουνάδης, ο οποίος επιστρέφει στο τιμόνι της ομάδας μας μετά από ένα χρόνο!

Σήμερα Τετάρτη (19/07) έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψε η νέα Διοίκηση της Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στη θέση του Προέδρου εκλέχθηκε παμψηφεί ο κύριος Θεόδωρος Κουνάδης, ενώ μέλη του ΔΣ εκλέχθηκαν οι κ.κ.: Ι. Δρακόπουλος, Μ. Ιωαννίδης, Ν. Καβρίκης - Ιατρού, Κ. Κουνάδης, Π. Κουρτέσης, Γ. Κοντός, Α. Κουσουρίδης, Σ. Κωτσόπουλος, Δ. Λεβαντής, Μ. Παπαμακάριος, Σ. Σαρηδημητρίου, Ε. Σμύρης, Ι. Τσιβεριώτης και Κ. Σταματόπουλος.

Επίσης, αποφασίστηκε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή και να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24) στην κατηγορία της Α' ΕΠΣΑ.

Θα υπάρξουν εκ νέου ενημερώσεις για τις εξελίξεις που αφορούν τόσο την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την ανδρική ομάδα αλλά και τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας.»

Από τη Super league 2 στο τοπικό ο ΠΑΟ Ρουφ 
To Top