ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Μ.Δευτέρα έως και Μ.Τετάρτη η εξυπηρέτηση από τον Συνήγορο του Δημότη και της Επιχείρησης Καλαμάτας

Λαμβάνοντας υποψη την υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 24489 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη M. Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00, από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Κατά την είσοδο δημοτών στο γραφείο του ΣΔτΕ είναι απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού, και κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτό, υποχρεούνται να φορούν ιατρική μάσκα ή ασπίδα προστασίας προσώπου, άλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους.

Πρόσωπα που δεν ενδείκνυνται για ιατρικούς λόγους, οι οποίοι προκύπτουν από τις ιατρικές βεβαιώσεις που φέρουν, να φορούν μάσκα και ασπίδα προστασίας, θα εξυπηρετούνται κατόπιν προγενέστερης τηλεφωνικής επικοινωνίας

Η εν γένει προσέλευση στο Γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης θα γίνεται ΜΟΝΟ για αναφορές -καταγγελίες που δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν από απόσταση και ΚΑΤΟΠΙΝ προηγούμενης τηλεφωνικής 2721 3 60811, (Οι δημότες δύνανται να επικοινωνούν με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και Επιχείρησης καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 πμ έως 20.00 μ.μ) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (symparastatis@kalamata.gr) συνεννόησης και ραντεβού, με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης .

1.Οι αυτοψίες του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

2. Η λήψη αναφορών – καταγγελιών

3 Η αποστολή απαντήσεων της αρχής δεν διακόπτονται (ανεξαρτήτως των περιοριστικών μέτρων).

Και την Μεγάλη Εβδομάδα (εκτός από την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή) οι δημότες δύνανται να επικοινωνούν με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και Επιχείρησης καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 πμ έως 20.00 μ.μ

Από Μ.Δευτέρα έως και Μ.Τετάρτη η εξυπηρέτηση από τον Συνήγορο του Δημότη και της Επιχείρησης Καλαμάτας
To Top