Το δικό μου Σχολείο

Aπό τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στο Χάρβαρντ με υποτροφία ο Πυλιώτης!

ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΠΛΕΟΝ Ο ΑΛΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

O Αλκιβιάδης Πυλιώτης

Ο μαθητής των εκπαιδευτηρίων Μπουγά Αλκιβιάδης Πυλιώτης έγινε δεκτός ως υπότροφος στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Harvard στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής (Harvard GSD, Postgraduate Master of Architecture II) για να συνεχίσει τις προδιδακτορικές σπουδές του!
Ο Αλκιβιάδης Σ. Πυλιώτης αποφοίτησε από το σχολείο μας το 2011, αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισήχθη στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π. μεταξύ των πρώτων.
Αποφοίτησε με Άριστα το 2017 έχοντας στο ενεργητικό του βραβεία σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και δημοσιεύσεις του έργου του στον διεθνή ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.
Ο Άλκης διατηρεί ήδη μαζί με τον αδερφό του και τον συνεργάτη του Ευάγγελο Φωκιάλη δυο γραφεία, ένα στην Αθήνα κι ένα στη Μεσσήνη και προ ημερών είχε και άλλη μια πρόταση για υποτροφία από το εξίσου σημαντικό και φημισμένο Κολλέγιο αρχιτεκτονικής Cooper Union της Νέας Υόρκης!

Πολλά χρόνια μαθητής στα εκπ. Μπουγά, πήρε τα σωστά εφόδια ο Αλκης και τα κατάφερε!

Εκπ. Μπουγά: Σου ευχόμαστε να διαπρέψεις!

Σε ανακοίνωση των εκπαιδευτηρίων αναφέρεται: “Η κα Μάντω, ο κος Φώτης, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εργαζομένων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά εύχονται ολόψυχα στον Αλκιβιάδη Πυλιώτη να συνεχίσει τη λαμπρή επιστημονική του πορεία στις Η.Π.Α. και όπου αλλού, να διαπρέψει και να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή του“.

Aπό τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στο Χάρβαρντ με υποτροφία ο Πυλιώτης!
To Top