ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από αύριο στη Μονάδα Παλαιοχούνης και τα απορρίμματα της Κορινθίας

Με πολύ καλούς ρυθμούς εξελίσσεται η -στο πλαίσιο της σχετικής ΣΔΙΤ-διαχείριση των απορριμμάτων στην μονάδα της Παλαιόχουνης, στην οποία πλέον μεταφέρονται απορρίμματα από το σύνολο των δήμων της Αργολίδας, όπως και από τους δήμους Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας που υπάγονται στην διαχειριστική ενότητα της εν λόγω μονάδας.

Από αύριο, Δευτέρα 14 Μαρτίου, σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα ξεκινήσουν να φθάνουν στην πιο πάνω μονάδα διαχείρισης και απορρίμματα από δήμους της Κορινθίας -περιοχή η οποία επίσης περιλαμβάνεται στην διαχειριστική ενότητα της μονάδας της Παλαιόχουνης.

ΝΙΚΑΣ: “ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗ”

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε ικανοποίηση για την ομαλή πορεία της διαχείρισης, προσθέτοντας ότι με καλούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της μονάδας διαχείρισης στην Καλλιρρόη της Μεσσηνίας -η οποία θα αναλάβει τα απορρίμματα της εν λόγω Π.Ε. καθώς και των υπόλοιπων δήμων της Αρκαδίας.

ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

Όσον αφορά στην τρίτη μονάδα, στην περιοχή της Σκάλας η οποία προορίζεται να διαχειριστεί τα απορρίμματα της Λακωνίας, ο Π. Νίκας δήλωσε ότι παραμένει το πρόβλημα του αποκλεισμού του εργοταξίου και γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη στην Σπάρτη υπό την προεδρία του, με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- και των πρωτοβάθμιων αυτοδιοικητικών της Π.Ε. Λακωνίας, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση και να αναζητηθούν λύσεις.

Από αύριο στη Μονάδα Παλαιοχούνης και τα απορρίμματα της Κορινθίας
To Top