ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από 4 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντικαταστάθηκε ο Χαρίτσης στο Γραφείο Τύπου

ΕΝΑΣ ΣΥΝ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από 1 εκπρόσωπο Τύπου συν τρεις αναπληρωτές αντικαταστάθηκε ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης. Τη θέση του πήρε ο Νάσος Ηλιόπουλος ως βασικός εκπρόσωπος Τύπου, και το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενισχύεται από τρεις αναπληρωτές εκπροσώπους. Πρόκειτα για τους: Στέργιος Καλπάκης, Τάνια Καραγιάννη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Πρόκειται για επιθυμία του Αλέξη Χαρίτση να αποδεσμευτεί από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε πλέον πράξη. Χαρακτηριστικό του όγκου των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει ο Βουλευτής Μεσσηνίας είναι ότι αντικαταστάθηκε από 4 συνολικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία (Εκπρόσωπος Τύπου συν 3 αναπληρωτές).

Παρά το γεγονός των αυξημένων απαιτήσεων και του πυκνού πολιτικού χρόνου που απαιτεί η θέση του Εκπροσώπου Τύπου, ο Μεσσήνιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το χρονικό διάστημα που ήταν εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε  παράλληλα πλήθος ερωτήσεων κοινοβουλευτικού ελέγχου για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον νομό μας, με πιο πρόσφατο και καθοριστικό, το θέμα της ανάδειξης των αρχαίων της Υπαπαντής, όπου το υπουργείου άναψε τελικά το πράσινο φως για να γίνει ανασκαφική έρευνα. Είναι πλέον βέβαιο ότι οι πυκνές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του Αλέξη Χαρίτση για τα θέματα της Μεσσηνίας θα συνεχισθούν και θα συνδυαστούν με πιο συχνή φυσική του παρουσία στον νομό.

Διαβάστε και αυτό:

Ο Νάσος Ηλιόπουλος νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Από 4 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντικαταστάθηκε ο Χαρίτσης στο Γραφείο Τύπου
To Top