Αθλητισμός

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκλεψαν τον πάγκο της Καλαμάτας από το Δημοτικό Στάδιο!

Μία απίστευτη κλοπή σημειώθηκε στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της Καλαμάτας άγνωστοι έκλεψαν κάθισμα από το νέο πάγκο αναπληρωματικών της ομάδας!

Οι εργασίες στο στάδιο για το πρώτο εντός έδρας ματς βρίσκονται στην κορύφωσή τους με τους ανθρώπους της Μαύρης Θύελλας ωστόσο να έρχονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη εικόνα το πρωί της Παρασκευής όταν διαπίστωσαν πως σε έναν από τους νέους πάγκους των ομάδων που έχουν κατασκευαστεί για να τοποθετηθούν στο Δημοτικό στάδιο είχε κλαπεί ένα από τα καθίσματα!
Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της καλεί το δράστη ή τους δράστες να επιστρέψουν το κάθισμα ειδάλλως θα προβεί σε κάθε νομική ενέργεια καθώς το κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει όλη τη δραστηριότητα στο Δημοτικό στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μελανόλευκων αναφέρει:

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. ‘’ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019’’ παρακαλεί τον δράστη της απαράδεκτης κλοπής της πλάτης ενός καθίσματος από τους καινούργιους πάγκους που έχουν έρθει από το εξωτερικό να το επιστρέψει γιατί οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου έχουν καταγράψει το γεγονός και σαν διοίκηση δεν θα θέλαμε να προχωρήσουμε στην γνωστή διαδικασία των μηνύσεων και της αναγνώρισης των δραστών. Ως εκ τούτου ας βρει τον τρόπο να επιστρέψει την πλάτη του καθίσματος μέχρι αύριο που θα συναρμολογηθούν γιατί μετά θα ακολουθηθεί η νομική οδός.”

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκλεψαν τον πάγκο της Καλαμάτας από το Δημοτικό Στάδιο!
To Top