ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβγάς Μπουτάρη – Λεβέντη μπροστά στην κάμερα: «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» (video)

Λεκτικό επεισόδιο μετά την πανηγυρική δοξολογία το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

«Επική» στιχομυθία μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης και του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων μετά την πανηγυρική δοξολογία, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις.
Μετά την πανηγυρική δοξολογία σήμερα (26/10) το πρωί στον Άγιο Δημήτριο ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης τού απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του και για να μην βιώσει ξανά το ίδιο, πήγε στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά το δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις…
Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει το λόγο που έπρεπε να προηγηθεί.
«Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης τού απάντησε: «Τότε γιατί δεν “πήδηξες” και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ».
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, εκείνη τη στιγμή έβρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, απαντώντας: «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.

Πηγή: seleo.gr

To Top