ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απέναντι από τον Νίκα το “στρατηγείο” του Πέτρου Τατούλη στην Καλαμάτα

Στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού 12 και Μητροπέτροβα θα στεγαστεί το προεκλογικό γραφείο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κι εκ νέου υποψήφιου για τις εκλογές του Μαϊου, Πέτρου Τατούλη.

Στον χώρο που στεγαζόταν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τις επόμενες ημέρες θα στηθεί το “στρατηγείο” του Πέτρου Τατούλη στη Μεσσηνία

Σήμερα το πρωί παρελήφθη το ακίνητο από την υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος” Αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, η οποία ξεκλείδωσε πρώτη το γραφείο, εκεί όπου στεγαζόταν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Η Ντίνα Νικολάκου μάλιστα έκανε και ποδαρικό, μπαίνοντας πρώτη μέσα και …με το δεξί!

Ακολούθησαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΠΕ Μεσσηνίας Χαράλαμπος Αφάλης, Ηλίας Γεωργόπουλος και Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους στο Messinialive, τα γραφεία θα είναι έτοιμα τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα στηθεί το στρατηγείο του Πέτρου Τατούλη στη Μεσσηνία.

Να σημειωθεί ότι σχεδόν απέναντι, στην Σιδηροδρομικού Σταθμού 11, βρίσκονται τα γραφεία του ανθυποψηφίου του Παναγιώτη Νίκα! Φαίνεται πως οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες επέλεξαν τον ίδιο δρόμο για τα εκλογικά τους γραφεία, στη “μάχη” για την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

 

Απέναντι από τον Νίκα το “στρατηγείο” του Πέτρου Τατούλη στην Καλαμάτα
To Top