ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντήσεις Νίκα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Νίκας: “Δεν μπορούμε να ζητούμε το μείζον με 7 άτομα προσωπικό στη Διεύθυνση Καθαριότητας”

Για έλλειψη προσωπικού στις Δημοτικές Υπηρεσίες, αλλά και την ύπαρξη γηρασμένου προσωπικού έκανε λόγο ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, με αφορμή ερώτηση της Μείζονος Αντιπολίτευσης για προβλήματα καθαριότητας σε ορισμένα πεζοδρόμια του Δήμου. “Δεν μπορούμε να ζητούμε το μείζον με 7 άτομα προσωπικό στη Διεύθυνση Καθαριότητας”, είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε επίσης σε εργολαβίες πεζοδρομίων που σύντομα θα ξεκινήσουν.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών, αλλά και στα προβλήματα με λιμνάζοντα νερά από υπονόμους κάθε φορά που βρέχει στις οδούς Γλαύκου και Μπακογιάννη. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο κλείσιμο των οχετών, που όπως είπε έγινε πριν 30 χρόνια, με μη ορθό τρόπο, με αποτέλεσμα σήμερα “στους υπονόμους να λιμνάζουν νερά και όταν βρέχει πολύ καμιά φορά βγαίνουν και νερά από τις τουαλέτες. Αυτός είναι ο λόγος, που συνδέεται με την υψομετρία της Αθηνών και άλλα τεχνικά ζητήματα εκεί. Θα αντιμετωπιστεί με την ύπαρξη κατάλληλων πόρων και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση για την αντιμετώπιση του γενικότερου προβλήματος για τις δεκαετίες που έρχονται”.

Για τους αγροτικούς δρόμους: “Οι πρόεδροι ζητούν τσιμέντα παντού στους δρόμους”

“Δεν μπορούμε να ζητούμε το μείζον με 7 άτομα προσωπικό στη Διεύθυνση Καθαριότητας”

“Οι πρόεδροι ζητούν τσιμέντα παντού στους δρόμους, όμως δεν είναι και το καλύτερο από περιβαλλοντική άποψη. Εν πάση περιπτώσει θα υπάρξει και μια διάθεση τσιμέντων για όλες τις κοινότητες”, είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Νίκας.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

To Top