ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντωνόπουλος: “Να έρθει στο Δημοτικό συμβούλιο το θέμα της πρόληψης φυσικών καταστροφών”

Αίτημα για συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας υπέβαλε εγγράφως αλλά και με τοποθέτησή του σήμερα στο έκτακτο συμβούλιο ο Δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Σε αυτό αναφέρει:
Κύριε Πρόεδρε,
Πρόσφατα η χώρα μας δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα από τις πυρκαγιές της Αττικής με δεκάδες Θύματα συνανθρώπους μας. Όπως διαφαίνεται η κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με την έλλειψη επαρκούς σχεδιασμού και συντονισμού για φυσικές καταστροφές καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτες τις πόλεις και τους οικισμούς σε όλη τη χώρα.
Αιτούμεθα κατόπιν και της επισήμανσης πρότασης που έγινε από τον υπογράφοντα, στο προηγούμενο ΔΣ της 26 Ιουλίου και της αποδοχής της από το δήμαρχο κύριο Νίκα, να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη του επόμενου ΔΣ προς συζήτηση και λήψης απόφασης το παρακάτω θέμα.
“Πρόληψη και σχεδιασμός για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στο δήμο Καλαμάτας. Υποβολή προτάσεων από τις δημοτικές παρατάξεις – δημοτικούς συμβούλους και λήψη απόφασης”.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι το συγκεκριμένο θέμα θα εισέλθει πρώτο στη συζήτηση του επόμενου ΔΣ που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

To Top