ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντωνόπουλος: “Η αντίφαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απο την υποψηφιότητα Νίκα”

“Στην πρόσφατη συγκέντρωση του Σαββάτου στην έδρα της περιφερειας μας στην Τρίπολη, είδαμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Π. Νίκα, σε εκδηλωση των κομματικών οργανώσεων να προσπαθεί να πείσει οχι με προγραμματικές θέσεις και επιχειρήματα αλλά με χαρακτηρισμούς εναντίον του νυν περιφερειάρχη για την διαφαινόμενη ακαταλληλότητα του σε σχέση με την υπεροχή του πετυχημένου μοντέλου Νικα.
Πότε τελικά έκανε καλά τη δουλειά του ο Πέτρος Τατούλης, όταν τον υποστήριζε ο ίδιος ο δήμαρχος με την παράταξή του, ή τώρα που επιλέγει αυτόν η ΝΔ με τα προσόντα του πετυχημένου Δημάρχου Καλαμάτας με λεφτά της Περιφέρειας απο το ΕΣΠΑ και απο δανεικά απο την Ευρωπαϊκή τράπεζα και το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων.
Οι άλλοι δήμαρχοι της Περιφέρειας όπως Σπάρτης, Κορίνθου, Τριπολης, Άργους κλπ. επιασαν πάτο δηλαδή. Μόνο ο δήμαρχος Καλαμάτας πέτυχε στο εργο του. Δεν μπορεί μια τετραετία να είναι καλός ο νυν περιφερειάρχης και την αλλη να έχει όλα τα μειονεκτήματα που ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Ποιοί κάμνουν τα ρουσφέτια και τους κοτζαμπάσηδες το γνωρίζει καλά ο δήμαρχος Καλαμάτας. Αυτή η λογική ειναι για αυτούς που έχουν βάλει στο “μενού” τους το σανό.

Ο Παναγιώτης Νίκας, αν όντος είχε τα αντικειμενικά προσόντα του επιτυχημένου και υπερκομματικού Δημάρχου που προπαγανδίζει ο ίδιος επανειλημμένα στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας, δεν θα είχε ανάγκη την απροκάλυπτη στήριξη των νομαρχιακών, αλλά των πολιτών της Περιφέρειας.
Ευχομαι να αλλάξει ύφος και να βγάλει εκτός την ακροδεξιά ατζέντα που υιοθετεί, για να καταφέρει να κερδίσει στην δεύτερη Κυριακή την ανοχή των έντονα δημοκρατικών ψηφοφόρων της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Μιχάλης Αντωνόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας-Επικεφαλής “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών Δήμου Καλαμάτας”

Αντωνόπουλος: “Η αντίφαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απο την υποψηφιότητα Νίκα”
To Top