ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aντωνόπουλος: “Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές”

Ωστόσο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής “με όσους διεκδικούν τη δημοκρατία, την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή”

Με μια Σιβυλλική δήλωση που περισσότερο μπερδεύει παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα έκανε σήμερα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών”, Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Χαρακτήρισε ως “σημαντική πρόκληση” τη θητεία του στην προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, δηλώνοντας: “ήταν μια σημαντική πρόκληση για μένα στην οποία ανταποκρίθηκα με όλες μου τις δυνάμεις και τα μέσα που διέθετα, ακόμα και υλικά. Δεν θα ξεχάσω την αγωνία όλων αυτών που μου ζητούσαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να λύσω βασικά προβλήματα”. Ο Μιχάλης Αντωνόπουλος έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου και εξήγησε πως ολοκληρώθηκε το έργο του στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο αφού επιλύθηκαν προβλήματα που εκκρεμούσαν χρόνια.

“Μετά την αποδέσμευσή μου από τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας, συνεχίζω ως απλός δημοτικός σύμβουλος, όπως ξεκίνησα τη θητεία μου, επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών”, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, και είναι τιμή και ιδιαίτερη ικανοποίηση που είχα την ευκαιρία να προσφέρω με κάθε πρόσφορο μέσο στην πόλη και τους δημότες μας. Τέλος θα συνεχίσω ακούραστα με όση δύναμη έχω να συνεισφέρω στα κυρίαρχα ζητήματα αυτοδιοίκησης στον Δήμο Καλαμάτας. Δηλώνω οτι δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

“Η παραίτησή μου δεν σχετίζεται με ισορροπίες ή συμμαχίες με άλλους συνδυασμούς που διεκδικούν την επικράτησή τους στη δημοτική αρχή. Αλλά σχετίζεται με όσους διεκδικούν τη δημοκρατία, την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή στο Δήμο μας με γνώμονα τα συλλογικά έργα και τα συμφέροντα των συμπολιτών μας”

κατέληξε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, με τον δήμαρχο στη συνέχεια να τον ευχαριστεί και ουσιαστικά να του πλέκει το εγκώμιο για τη συνεισφορά του στο έργο της Δημοτικής αρχής  και στην επίλυση των προβλημάτων στη ζώνη του Λιμένα, δηλώνοντας οτι θα προτιμούσε να παραμείνει ο Μιχάλης Αντωνόπουλος και ευχόμενος να συνεργαστούν στο μέλλον.

To Top