Αθλητισμός

Αντώνης Μαυρέας: Σε φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ στην Θεσπρωτία

Σε φιλικό των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό πήρε μέρος ο Αντώνης Μαυρέας. Ο καλαματιανός παλαίμαχος αμυντικός του “δικεφάλου” βρέθηκε στο Θεσπρωτικό όπου οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ έδωσαν φιλικό με τους παλαιμάχους Δήμου Ζηρού που διοργάνωσε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού.

H αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ (2-6) με γκολ των Τουρσουνίδη (3), Θεοδωρίδη (2) και Καπετανόπουλου ενώ τα γκολ για τους βετεράνους του Δήμου Ζηρού πέτυχαν οι Ρίζος και Κατσάνος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στ. Ιωάννου, ο Δήμαρχος Ζηρού Ν.Καλαντζής και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας.

Βετεράνοι Δήμου Ζηρού (Γιάννης Κώνστας – Δημήτρης Πάντος): Μπακόλας, Ρίζος, Μαγκλάρας, Λέντζος, Σίμος, Παπαδήμας, Κώνστας, Έξαρχος, Μπάκας, Ντόβας, Φίντζος, Μπόμπορης, Δήμος, Κατσάνος, Κολιός, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Ν., Τζιάκος Γ.Δ.

Βετεράνοι ΠΑΟΚ (Δημήτρης Μήτογλου): Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Νάστος, Μαυρέας, Αργυρίου, Αλιβάνογλου, Θεοδωρίδης, Λιάκος, Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Ζεκερίδης.

Έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Ιορδανίδης, Καπετανόπουλος, Κουρτσελίδης.

Αντώνης Μαυρέας: Σε φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ στην Θεσπρωτία
To Top