Επιχειρείν

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου η πρώτη προβολή στον θερινό σινεμά στον Σταθμό!

Με γοργό ρυθμό προχωρούν τα έργα διαμόρφωσης του θερινού σινεμά που θα λειτουργήσει την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο χώρο του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας στο κέντρο της πόλης!

Ήδη τοποθετήθηκε η μεταλλική λυόμενη βάση της οθόνης των 50 τετραγωνικών, κατασκευάστηκε ο χώρος προβολής και ολοκληρώθηκε η περόφραξη και οριοθέτηση του χώρου.

Η σημερινή ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρίας

Η εταιρία έχει δικαίωμα λειτουργίας και εκμετάλλευσης κυλικείου για τις ανάγκες της επιχείρησης, ενώ στα 655 τμ χώρου που θα εκμεταλλεύεται, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, θα εγκαταστήσει συνολικά 200 καθίσματα και 20 τραπεζάκια.
Οι ταινίες που θα προβάλλονται θα είναι αποκλειστικά νέας παραγωγής και η μηχανή προβολής που θα τοποθετηθεί πρέπει να είναι τουλάχιστον σύγχρονη ψηφιακή προβολής DCP, με σύστημα ήχου Dolby Digital και 3 κεντρικά ηχεία και 16 περιφερειακά.

Αυτές τις ημέρες γίνονται εργασίες στην περίφραξη, φυτεύσεις και στο πάτωμα.
Επίσης υπάρχει δικαίωμα χρήσης WC από το προσωπικό της επιχείρησης και τους θεατές, δικαίωμα χρήσης θέσεων πάρκινγκ εντός του χώρου του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κινηματογράφου (είσοδος από την οδό Ξενοφώντος).

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρία λειτουργεί ήδη και τον κινηματογράφο CINE CENTER, στην Καλλιπατείρας.

To Top