Αθλητισμός

Αντιολισθηρός τάπητας σε 10 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Καλαμάτας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΕ 10 ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την συντήρηση και τον εξοπλισμό αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολεία του Δήμου Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, όπως μας πληροφορεί ο Δήμος Καλαμάτας, πραγματοποιείται πλαστικοποίηση με ειδικό αντιολισθηρό τάπητα του αγωνιστικού χώρου (δαπέδου) δέκα ανοικτών γηπέδων µπάσκετ, περιλαμβανομένης της γραμμογράφησης και βαφής.

Ο προϋπολογισμός μελέτης είναι 40.000 € µε χρηµατοδότηση 25.000 € από ∆ημοτικούς Πόρους και 15.000 € από Σ.Α.Τ.Α., ενώ η σύμβαση που υπέγραψε η ανάδοχος ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ ΑΕ είναι ύψους 33.561,59 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν προ καιρού σε ορισμένα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, δοκιμαστικά και θα συνεχισθούν, καθώς υπήρξαν επιτυχείς.

Τα ανοιχτά γήπεδα µπάσκετ, όπου θα εγκατασταθεί αντιολισθηρός τάπητας, βρίσκονται στο 3ο, 6ο, 7ο, 13ο, 21ο και 24ο ∆ηµοτικό Σχολείο Καλαµάτας, στο 2ο Λύκειο Καλαµάτας, στο Λύκειο Θουρίας, στο ∆ηµοτικό Στάδιο Καλαµάτας και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέδοντα.

Ήδη έχουν εκτελεσθεί οι αναγκαίες εργασίες σε υπαίθριο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέδοντα και στο 24ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ βαίνουν προς ολοκλήρωση στο 7ο Δημοτικό Σχολείο.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Αντικείμενο του ιδίου έργου είναι και η υγροµόνωση της πλάκας οροφής του κτηρίου αποδυτηρίων και λοιπών χρήσεων, στο Κολυµβητήριο Καλαµάτας.

Αντιολισθηρός τάπητας σε 10 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Καλαμάτας
To Top