Επιχειρείν

Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση

ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

Άνοιξε τις πύλες της χτες Πέμπτη 10/5 η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Παρόντες στην εκδήλωση ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Βουλευτής Περιφερείας Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας, εκπροσωπώντας τη Ν.Δ. και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες από τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από τις 10 ως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού της!

Live Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες και εκθέματα από λαογραφικά μουσεία είναι λίγα μόνο από τα events – δράσεις που θα βρει ο επισκέπτης στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» και θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με αρώματα, γεύσεις και εικόνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ελάτε να γνωρίσετε παραγωγούς, επιχειρηματίες, γεύσεις, παραδόσεις και συνήθειες απ’ όλη την Ελλάδα και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα που θα τα βρείτε συγκεντρωμένα στον εκθεσιακό χώρο. Η πρόσβαση είναι εύκολη, αφού απέχει μόλις πέντε λεπτά από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ της Ανθούπολης, ενώ ο χώρος στάθμευσης θα εξυπηρετήσει όσους έρθουν ως εδώ ή στο διπλανό Άλσος για την Ανθοκομική Έκθεση!

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή: 10.30 – 22.00
Είσοδος: 3€

Φωτό Γιώργος Μπενέας

Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση
To Top