ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η αυλαία του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Με το πάρτι παρουσίασης των στολών των πληρωμάτων που θα λάβουν μέρος στο 6o Kαλαματιανό καρναβάλι, άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων της καρναβαλικής περιόδου, χθες βράδυ στο πνευματικό κέντρο.


Ηδη 6 group από τα 13 που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα, εκθέτουν την στολή τους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το φουαγιέ του πνευματικού για να αποφασίσουν με ποιο πλήρωμα επιθυμούν να λάβουν μέρος στις δύο παρελάσεις και στα διάφορα πάρτι που θα διοργανωθούν.

Το εκθετήριο επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και μάλιστα ενθουσιάστηκε από κάποιες στολές και τις φωτογράφισε με το κινητό του!

Το καλωσόρισμα των καρναβαλιστών και των φίλων του καρναβαλιού ανέλαβε ο πρόεδρος της καρναβαλικής επιτροπής Παναγιώτης Γιαννόπουλος μαζί με την Χρύσα Λιάππα και μετά ξεκίνησε το πάρτυ με χορό και τραγούδια με καρναβαλική μουσική.

Από πλευράς συμμετοχών στα 13 ήδη δηλωμένα group έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τέσσερις σύλλογοι και ομάδες ενώ ετοιμάζονται και άλλα τρία – τέσσερα ενδιαφερόμενα γκροπυ, οπότε ο αριθμός θα κινηθεί γύρω στα 21 πληρωματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από το site kalamatianokarnavali.gr και από το Facebook στην επίσημη σελίδα καλαματιανό καρναβάλι.

To Top