Το δικό μου Σχολείο

Aνοίγουν τα Λύκεια σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα 12 Απριλίου-Το απόγευμα οι ανακοινώσεις Κεραμέως

"ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ SELF-TEST

Ανοίγουν τα Λύκεια όλης της χώρας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανοίξουν και τα Λύκεια σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

Το άνοιγμα των Λυκείων είχε προαναγγείλει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή μιλώντας στον ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των σχολείων είναι να ανοίξουν πρώτα τα Λύκεια. Ξεκαθάρισε όμως πως οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από την κυβέρνηση, αφού πρώτα κάνει την εισήγησή της η επιτροπή των ειδικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εισήγηση των ειδικών περιέχει και 10 προϋποθέσεις.

Οι ειδικοί επίσης άφησαν την απόφαση στην κυβέρνηση για το αν θα ανοίξουν τα Λύκεια και στις βαθιά κόκκινες περιοχές.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ SELF TEST ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να συμμετάσχουν στα μαθήματα δια ζώσης οι μαθητές του Λυκείου θα πρέπει να προμηθευτούν όπως και οι εκπαιδευτικοί τα self test από τα φαρμακεία όλη της χώρας.

Τα self test θα μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο οι μαθητές του Λυκείου από αύριο Πέμπτη 8 Απριλίου και όπως είχαν δηλώσει κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο αν δεν έχουν μαζί τους την βεβαίωση αρνητικού τεστ.

Οι όποιες ανακοινώσεις για το άνοιγα των σχολείων αναμένονται σήμερα στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, όπου μαζί με τον Βασίλη Κικίλια θα βρίσκεται και η Νίκη Κεραμέως.

πηγή:ieidiseis.gr

Aνοίγουν τα Λύκεια σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα 12 Απριλίου-Το απόγευμα οι ανακοινώσεις Κεραμέως

Δημοφιλέστερα

To Top