ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ανοιχτός Δήμος”: Καταθέτει ψήφισμα για άμεση απομάκρυνση Κουκούτση από τη διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας

TI ANAΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΚΑΡΗ

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που κι άλλες δημοτικές παρατάξεις συστρατεύονται ενάντια στην παρουσία ακροδεξιών στοιχείων στη Διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας. Ως γνωστόν, η παράταξή μας από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα τοποθετήθηκε κατά της συμμετοχής του υπόδικου, χρυσαυγίτη Δ. Κουκούτση στα όργανα διοίκησης του Δήμου και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει, ούτε έχει συμμετάσχει σε οποιοδήποτε επιτροπή του Δήμου, όπου αυτός συμμετέχει.
Η παράταξή μας καταθέτει προς ψήφιση την ακόλουθη πρόταση ψηφίσματος, την οποία προτείναμε κι έτυχε της καταρχήν κοινής αποδοχής των μειοψηφιών. Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Καλαμάτας να την υπερψηφίσουν κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στις 29/10/2019″.

Πρόταση Ψηφίσματος

“Καταδικάζουμε την ακροδεξιά επιλογή της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας και συγκεκριμένα του Δημάρχου Αθανάσιου Βασιλόπουλου, όπως εκφράστηκε με την ανάθεση θέσεων ευθύνης στον υπόδικο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτριο Κουκούτση. Ζητούμε την άμεση απομάκρυνσή του από την διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας”.

“Ανοιχτός Δήμος”: Καταθέτει ψήφισμα για άμεση απομάκρυνση Κουκούτση από τη διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top