ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτός Δήμος: Επίσκεψη στη Ράχη-Τα προβλήματα παραμένουν

Επίσκεψη στη Ράχη πραγματοποίησε ο Μανώλης Μάκαρης και στελέχη της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες”.

Στην συζήτηση που έγινε με κατοίκους της περιοχής ετέθησαν τα ακόλουθα ζητήματα:

1.Δεν έχει λυθεί το μείζον πρόβλημα του 4ου νηπιαγωγείου το οποίο εξακολουθεί και στεγάζεται από το 2009 σε container στο οποίο συνωστίζονται 30 νήπια με ανεπαρκές και επικίνδυνο τσιμεντένιο προαύλιο. Πρέπει να δοθεί άμεση λύση προσωρινής μετεγκατάστασης αλλά και κατασκευής νέου νηπιαγωγείου στην περιοχή της Ράχης.

2. Οι ελάχιστοι κοινόχρηστοι χώροι παραμένουν εγκαταλειμμένοι και αφρόντιστοι παρά τις συνεχείς οχλήσεις των κατοίκων προς τον Δήμο Καλαμάτας. Παράλληλα κάποια φρεάτια δεν αποχετεύουν επαρκώς τα όμβρια ύδατα τα οποία παραμένουν στάσιμα και αποτελούν εστία ρύπανσης,

Ο Δήμος Καλαμάτας οφείλει να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Ράχης αλλά και των υπολοίπων συνοικιών που παρουσιάζουν παρόμοια εικόνα εγκατάλειψης, καταλήγει η ανακοίνωση του Ανοιχτού Δήμου.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 24 Οκτωβρίου 2018 ο Μανώλης Μάκαρης και μέλη του “Ανοιχτού Δήμου” είχαν επισκεφτεί το 4ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας στη Ράχη και είχαν επισημάνει τα σοβαρά προβλήματα, στο οποίο φοιτούν 30 νήπια. Σήμερα, σχεδόν 5 μήνες μετά, τα προβλήματα δυστυχώς παραμένουν…

Διαβάστε και αυτό:

Μάκαρης: “Επιτέλους λύση για το 4ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας στη Ράχη”

Ανοιχτός Δήμος: Επίσκεψη στη Ράχη-Τα προβλήματα παραμένουν
To Top