ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοιχτό Επιμελητήριο: Δωρεάν κάλυψη επισκευών και συντήρησης των οχημάτων της “ΓΑΙΑ”

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης των μελών του, είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άμεση επίλυση ενός ιδιαίτερα σημαντικού θέματος που αφορά τον εθελοντικό και αυτοχρηματοδοτούμενο σύλλογο Μάνης «ΓΑΙΑ».

Ύστερα από την συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος με τον Διοικητή της ομάδας, Κώστα Ξυδέα, αλλά και τον Πρόεδρο του Σωματείου Επισκευαστών Αυτ/των & Μηχανημάτων Ν. Μεσσηνίας και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Θεόδωρο Καλογερόπουλο, αποφασίστηκε η μόνιμα δωρεάν κάλυψη των επισκευών αλλά και της συντήρησης του στόλου των οχημάτων της «ΓΑΙΑΣ».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, “κατά τη διάρκεια της συνάντησης, Κώστας Ξυδέας δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε γεγονότα που έχει κληθεί η ομάδα του επέμβει και να βοηθήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη για πόρους, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη συνέχιση του δύσκολου αλλά ταυτόχρονα αναγκαίου έργου τους.

Ο Σύλλογος» ΓΑΙΑ» ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται σε θέματα της Πολιτικής Προστασίας όπως πυρόσβεση (αστική και δασική), παροχή Α’ Βοηθειών, απεγκλωβισμό από οχήματα, σεισμικές καταστροφές, θαλάσσια ατυχήματα, έρευνα και διάσωση (σε βουνό και θάλασσα) κ.α.

Η πλειοψηφία των εθελοντών είναι σπηλαιολόγοι και εξειδικεύονται στην σπηλαιοδιάσωση, αλλά και διάσωση σε φαράγγια, με άρτια συντηρημένο και ικανοποιητικό εξοπλισμό για όλα τα παραπάνω περιστατικά.

Η δράση «Ανοιχτό Επιμελητήριο» δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους φορείς να έρθουν κοντά με το Θεσμό και μέσω της κοινωνικής υπευθυνότητας που τους διακρίνει, να επιλύονται ζωτικά και χρόνια προβλήματα.

Καλούμε την επιχειρηματική κοινότητα να αγκαλιάσει την προσπάθεια και μέσω της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει ο καθένας από τη θέση του, να κάνουμε όλοι μαζί τη εθελοντική προσφορά μέρος της εταιρικής μας ταυτότητας”.

Ανοιχτό Επιμελητήριο: Δωρεάν κάλυψη επισκευών και συντήρησης των οχημάτων της “ΓΑΙΑ”
To Top