Αθλητισμός

Άνισες μάχες και αποκλεισμός για τους μικρούς του ΝΟ Καλαμάτας

Άνισες μάχες απέναντι σε ηλικιακά μεγαλύτερους αντιπάλους έδωσε η ομάδα του ΝΟ Καλαμάτας στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος παίδων (γεν. 2005) στην Πάτρα και δεν μπόρεσε να αποφύγει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Αγωνιζόμενοι με πολλές απουσίες και στηριζόμενοι σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά από το Μίνι Παίδων (γεν. 20072008), οι νεαροί καλαματιανοί πάλεψαν κάθε ματς με όλες τους τις δυνάμεις παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες που θα τους φανούν πολύτιμες στο μέλλον.

Οι προπονητές Στάθης Μπακολιάς, Αλεξ Ντι Μπενεντέτο παράταξαν την ομάδα με τους: Γιάνναρης Γιώργος, Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος, Τσακαλάκος Άγγελος, Φραγκούλης Ευστάθιος, Σταυρόπουλος Χριστόφορος, Μιχαλόπουλος Αθανάσιος, Πολίτης Δημήτριος, Γεωργαράς Ανδρέας, Μέγγος Γιώργος, Περδικέας Παναγιώτης, Βλάσσης Άγγελος, Κουρεντζής Σπυρίδων, Σπαράγγης Κωνσταντίνος.

Απο τον όμιλο που ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο Πεπανός, την πρόκριση στην επόμενη (Β’) φάση πήραν ο ΝΟ Πατρών και ο ΝΟ Ναυπλίου (ευνοήθηκε στην ισοβαθμία στη 2η προνομιούχο θέση με τη ΝΕΠ).

Άνισες μάχες και αποκλεισμός για τους μικρούς του ΝΟ Καλαμάτας
To Top