Το δικό μου Σχολείο

Αγγλικά Μπάμπαλη: Για εμάς ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός!

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Τα Αγγλικά Μπάμπαλη σας περιμένουν και φέτος στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 16 στο κέντρο της Καλαμάτας, στο ιδιόκτητο και πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο με τις έξι αίθουσες διδασκαλίας, για να μάθετε αγγλικά με συνέπεια, μεθοδικότητα, προγραμματισμό, λαμβάνοντας υπόψιν τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά κυρίως με γνώμονα την αγάπη της Κατερίνας Μπάμπαλη και των καθηγητών για όλα τα παιδιά.

Στον χώρο στεγάζεται και το Κέντρο εκμάθησης Γαλλικών της Κάλλιας Ταβουλάρη.

Το 2003 η Κατερίνα Μπάμπαλη, παρέλαβε τη σκυτάλη από τον αείμνηστο πατέρα της Θεόδωρο Μπάμπαλη και συνεχίζει με επιτυχία την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας

Οι έξι αίθουσες του ανακαινισμένου σχολείου διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας και είναι έτοιμες να δεχτούν τα παιδιά του νέου έτους αλλά και τους παλιούς μαθητές και να απολαύσουν όλοι μαζί τα μαθήματά τους, μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και σε οικογενειακό κλίμα.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές όπου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα Αγγλικά Μπάμπαλη την τεχνολογία λόγω της πανδημίας και να κάνουν τα μαθήματα απομακρυσμένα, ήταν απόλυτα επιτυχημένες, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες, ενώ επιτυχίες  αναμένονται και την φετινή σχολική χρονιά!

Τα Αγγλικά Μπάμπαλη λειτουργούν με ολιγομελή τμήματα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ τα παιδιά επικοινωνούν με τους συμμαθητές τους κάνοντας εξάσκηση στην γλώσσα, εφαρμόζοντας στην πράξη το εκπαιδευτικό υλικό που επιλέγει το σχολείο με μεγάλη επιμέλεια και προσοχή.

Όνειρο ζωής της Κατερίνας Μπάμπαλη, επιστρέφοντας από τις σπουδές της στην Αγγλία, ήταν να γίνει δασκάλα αγγλικών, κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό όλων των μαθητών της.

Τα ωράρια των Αγγλικών Μπάμπαλη γίνεται προσπάθεια να είναι προγραμματισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται τα αδέρφια μιας οικογένειας και οι γονείς να μειώνουν ή ακόμα και να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους, ενώ υπάρχει τακτική και προσωπική ενημέρωση με τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών!

Τα τμήματα στα Αγγλικά Μπάμπαλη ξεκινάνε με παιδιά της πρώτης δημοτικού για την πρώτη τους ευχάριστη επαφή με την γλώσσα και συνεχίζουν μέχρι και τμήματα ενηλίκων!

Εμπιστευθείτε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπάμπαλη που εδώ και 46 χρόνια μαθαίνει με συνέπεια, έγκυρη πιστοποίηση, μα πάνω απ’ όλα αγάπη για τα παιδιά, την αγγλική γλώσσα!

Εγγραφές από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου – έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 13, Σεπτεμβρίου!
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2721026923 – 6948006575

To Top