ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγγελή: “Ότι ανεξαρτητοποιήθηκα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συνεργαστώ με τον Δήμαρχο”

Ιδεολογικές διαφορές επικαλείται η δημοτική σύμβουλος Μαρία Aγγελή στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής της από την παράταξη Μάκαρη-Τι δήλωσε στο MessiniaLive

ΑΓΓΕΛΗ: “ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”

Σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης προχώρησε χθες βράδυ η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Μάκαρη, Μαρία Αγγελή, με επιστολή της, την οποία ανέγνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Η ίδια εμφανίστηκε πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου και παρέδωσε την επιστολή στο προεδρείο, και στη συνέχεια αποχώρησε μη μετέχοντας στη συνεδρίαση. Η ανεξαρτητοποίησή της δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για την παράταξη Μάκαρη, καθώς το όνομά της είχε έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, και οι πληροφορίες έκαναν λόγο για κλίμα δυσαρέσκειας εντός της παράταξης και διαφοροποίησής της σε κρίσιμα θέματα. Η ίδια στην επιστολή της κάνει λόγο για “ιδεολογία που επηρέαζε τις αποφάσεις της αυτοδιοικητικής παράταξης και έμπαινε εμπόδιο σε συνεργασίες”. Η ίδια επίσης, μιλώντας στο MessiniaLive, δήλωσε ότι αισθανόταν “ξένο σώμα” και πως η ανεξαρτητοποίησή της δεν σημαίνει απαραίτητα την προσχώρησή της στην παράταξη Βασιλόπουλου, ακυρώνοντας έτσι τα λεγόμενα Μάκαρη οτι η ανεξαρτητοποίησή της σημαίνει προσχώρηση στην παράταξη του Δημάρχου.

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Αγγελή από την παράταξη Μάκαρη

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μάκαρη για την ευκαιρία που μου έδωσε να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση και να δηλώσω την εκτίμησή μου για το έργο που προσφέρει. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Μπεχράκη και τον κ. Αναστασόπουλο για τη συνεργασία, αλλά και όλους, όσοι στήριξαν και στηρίζουν την παράταξη, την οποία πάντα θα σκέφτομαι με θετικά συναισθήματα.

Σέβομαι την ιδεολογία και την πορεία κάθε ανθρώπου σε πολιτικούς χώρους, παρόλα αυτά διαφωνώ στο να επηρεάζουν τις αποφάσεις μιας αυτοδιοικητικής παράταξης και να μπαίνουν ως εμπόδια σε συνεργασίες που αφορούν το καλό του τόπου. Αναγνωρίζω στον κ. Μάκαρη και σε άλλα μέλη την προσπάθεια να υπάρξουν ισορροπίες, λογικό όμως είναι σε μια δημοκρατική παράταξη να κυριαρχεί η πλειοψηφία.

Προς χάριν της ομοιογένειας της παράταξης αλλά και για να μπορώ να είμαι συνεπής στον εαυτό μου και στα πιστεύω μου, οφείλω να προχωρήσω στην ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες», καταλήγει η δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Μαρίας Αγγελή.

Μ.Π.

Αγγελή: “Ότι ανεξαρτητοποιήθηκα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συνεργαστώ με τον Δήμαρχο”
To Top