ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aνεξαρτητοποιήθηκε ο Ζαφειρόπουλος – Η απάντηση της Οικονομάκου

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ” – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος είναι από σήμερα ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος

Κατά την έναρξη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο Πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Πολίτης ανέγνωσε τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό “Καλαμάτα Ξεκινάμε” της Μαρίας Οικονομάκου, του δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Ζαφειρόπουλου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον λόγο ή τους λόγους της απόφασής του αυτής.
Να θυμίσουμε πως είναι ο δεύτερος σύμβουλος μετά τον Παύλο Κλάδη που αποχωρεί από τον συνδυασμό της  Μαρίας Οικονομάκου, που πλέον θα έχει στην ομάδα της την Ελένη Γκλεγκλέ και τον Λεωνίδα Λιάππα.

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ: ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ

Λακωνική απάντηση με σαφείς αιχμές που δείχνουν έντονο παρασκήνιο έδωσε η επικεφαλής της παράταξης “Καλαμάτα Ξεκινάμε”, Μαρία Οικονομάκου, φωτογραφίζοντας τη δημοτική αρχή, με την αναφορά της σε “φήμες που έβγαιναν από το Δημαρχείο”.  “Τελικά οι φήμες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό και που έβγαιναν από το Δημαρχείο Καλαμάτας, τελικά επαληθεύτηκαν. Η ζωή συνεχίζεται, είτε με παρουσίες είτε με απουσίες”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Να υπενθυμίσουμε ότι τέλη Σεπτεμβρίου του 2020 ο Δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει: “Το επόμενο 10ήμερο θα δούμε κάποιες προσθήκες στη Δημοτική Αρχή κυρίως από ανεξάρτητους συμβούλους” προκαλώντας και τότε πλήθος συζητήσεων και σχολιασμών για τις ζυμώσεις και το παρασκήνιο που υπήρχε ήδη από τότε.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Aνεξαρτητοποιήθηκε ο Ζαφειρόπουλος – Η απάντηση της Οικονομάκου
To Top