ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Οικονόμου από την παράταξη Τατούλη

Κατά την έναρξη της 8ης Τακτικής Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου στην Τρίπολη, ο Μανώλης Σκαντζός, προεδρος του Σώματος, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού συμβούλου Κορινθίας της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Γεωργίου Οικονόμου.

Ο Γιώργος Οικονόμου, όπως ανέφερε στην επιστολή του, επιθυμεί να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Τατούλη, αλλά να εξακολουθήσει να εκπροσωπεί τους πολίτες της Κορινθίας.

Κατά τη διαδικασία των εκτός ημερησίας διάταξης θεμάτων, η Ντίνα Νικολάκου ανέφερε: «Ακούσαμε μια ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Οικονόμου, ο οποίος έλαβε μέρος στις εκλογές με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Στο επόμενο συμβούλιο ελπίζουμε να έχει καταθέσει την έδρα του, προκειμένου να έρθει ο επόμενος σύμβουλος που έχει εκλεγεί από τους Κορίνθιους πολίτες».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας από την πλευρά του σημείωσε: «Εμείς δεν έχουμε καμία εμπλοκή, πάντως καλό είναι οι άνθρωποι που έχουμε κοινές απόψεις να ενωνόμαστε σιγά σιγά».

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Οικονόμου από την παράταξη Τατούλη

Δημοφιλέστερα

To Top