ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκαν Σταματόπουλος, Φαββατάς και Γεωργακίλας από την παράταξη του Μ.Μάκαρη

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟ

Σε μία αιφνιδιαστική αλλά αναμενόμενη θα λέγαμε κίνηση προχώρησαν σήμερα οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με τον “Ανοιχτό Δήμο – ενεργοί πολίτες” με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη.

Ο λόγος για τον Στάθη Σταματόπουλο, Δημήτρη Φαββατά και Κώστα Γιωργακίλα, οι οποίοι πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, παρέδωσαν έγγραφη επιστολή ως δήλωση ανεξαρτητοποίησής τους, προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Μπουζιάνη, ο οποίος και την ανάγνωσε στο σώμα.

Ο κ. Μάκαρης έδειξε να αιφνιδιάζεται όπως το δήλωσε μάλιστα, σεβόμενος όμως την απόφασή τους, ενώ στην σύντομη απάντηση που πήρε εκ μέρους του Στάθη Σταματοπούλου φάνηκε ότι η στήριξη που πήρε ο επικεφαλής της παράταξης από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε κραδασμούς, κάτι που είχε καταγράψει το Μessinialive στο ρεπορτάζ του την Κυριακή…

H δήλωση ανεξαρτητοποίησης των τριών δημοτικών συμβούλων.

Σε ερώτηση που θέσαμε στους τρεις για το αυτοδιοικητικό τους μέλλον, μας δήλωσαν ότι “ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και προσεγγίσεις με άλλους συνδυασμούς και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν τις προθέσεις τους”.

To Top