Μουσική

Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο MEIZON ENSEMBLE από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο στην Αρχαία Μεσσήνη

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο ου θεσμού Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός παρουσιάζει το Σάββατο 1 Αυγούστου την εκδήλωση:

Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο MEIZON ENSEMBLE  από  το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης – Μεσσηνία |19.30

Προκρατήσεις εδώ: https://digitalculture.gov.gr/2020/07/andriko-fonitiko-sinolo-meizon-ensemble-apo-to-megaro-mousikis-athinon-3/

 

Το ανδρικό φωνητικό σύνολο ΜΕΙΖΟΝ ENSEMBLE τραγουδάει στο Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης (1/8), στον Αρχαιολογικό Χώρο του Μυστρά (2/8) και στο Ιερό του Ποσειδώνα στο Σουνίου (4/8) συνθέσεις κοσμικής αλλά και θρησκευτικής μουσικής, γραμμένες ή μεταγραμμένες ειδικά για ανδρικές φωνές a cappella. Την dream team των Ελλήνων μονωδών, οι οποίοι άφησαν άριστες εντυπώσεις στην πρώτη συναυλία τους στο Μέγαρο τον προηγούμενο Μάρτιο, διευθύνει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Συντελεστές:

Α Τενόροι:

Χριστόπουλος Ιωάννης

Πλατανιάς Μιχάλης

Ζαμπούνης Κων/νος

Β Τενόροι:

Πρίφτης Παναγιώτης

Ζουλιάτης Σταύρος

Νάκης Γεώργιος

Μπουρίκας Εμμανουήλ

Βαρύτονοι:

Λαζάρου Αναστάσιος

Κοντέλλης Ιωάννης

Πλατανιάς Δημήτριος

Μπάσοι:

Αϊβαλιώτης Θεόδωρος

Λούτας Αλέξανδρος

Δημακόπουλος Βασίλειος

Μουσική Διεύθυνση: Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει.
Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα: https://digitalculture.gov.gr/

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους. Στα μουσεία είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού  συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 – 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Η προσέλευση και η αποχώρηση από το χώρο των εκδηλώσεων γίνεται με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

 

Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο MEIZON ENSEMBLE από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο στην Αρχαία Μεσσήνη
To Top