Αθλητισμός

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και το Ατρόμητος – Βόλος

Δεν θα διεξαχθούν τελικά οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου με Παναιτωλικό και Βόλο, αντίστοιχα λόγω κρουσμάτων.

Με ανακοίνωσή της η Super League γνωστοποίησε την αναβολή των προγραμματισμένων για την Τετάρτη (05/01) αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος για την 16η αγωνιστική.

Οπως αναφέρεται άλλωστε και στην ανακοίνωση, αιτία είναι ο απαγορευτικός αριθμός κρουσμάτων για διεξαγωγή αγώνα που παρουσίασαν Παναιτωλικός και Ατρόμητος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι έφτασε τα 11 κρούσματα, ενώ η ομάδα του Αγρινίου ταλαιπωρείται από 13 κρούσματα Covid-19, 10 μεταξύ των παικτών.

Ετσι, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και το Ατρόμητος – Βόλος
To Top