ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΑΠΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟ – “ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ” ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Για τις 7 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή αναβλήθηκε η δίκη των 8 ατόμων που φέρονται να επιτέθηκαν στον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, μετά τη λήξη του αγώνα κυπέλλου Καλαμάτα – Πάμισος στις 23 Σεπτεμβρίου, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Μετά από σύντομη διαδικασία, εκτός ωραρίου δικασίμου, η δίκη των 8 πήρε αναβολή λόγω σοβαρού κωλύματος υγείας του δικηγόρου ενός από τους κατηγορούμενους.

Στα δικαστήρια παραβρέθηκε αρκετός κόσμος, φίλοι και συγγενείς των κατηγορουμένων, συνεργάτες του Βουλευτή και μεγάλη αστυνομική δύναμη.
Όταν έφτασε στις 14:00 στο Δικαστικό μέγαρο ο Πέτρος Κωνσταντινέας μαζί με τους συνεργάτες του, ανέβηκε τις σκάλες περνώντας σε απόσταση λίγων μέτρων από τους κατηγορούμενος, ενώ από την απέναντι καφετέρια ακούστηκαν αποδοκιμασίες από δυο άτομα.

“Θέλουμε να γίνει και να τελειώσει άμεσα η δίκη”

Ο Βουλευτής έδωσε σήμερα το παρών στο δικαστήριο και ο συνήγορός του Άγγελος Βλαχονικολός δήλωσε στο Messinialive: “Η δίκη αυτή δεν θέλουμε να καθυστερεί και πρέπει να γίνει και να ολοκληρωθεί εντός του νόμιμου περιθωρίου που προβλέπει ο Ν.2725, δηλαδή εντός 30 ημερών για να μην ταλαιπωρείται κανένας άδικα και για να λάμψει η αλήθεια. Ο κ.Κωνσταντινέας ήρθε σήμερα στο Δικαστήριο και στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας είδε τον κ Κολοκύθα και διαπίστωσε ότι ο εν λόγω φερόμενος ως παριστάμενος στο χώρο και κατά το χρόνο του εις βάρος του επεισοδίου της 23/9/2018 δεν ήταν παρών. Η σύγχυση προκλήθηκε από το γεγονός ότι προς αναγνώριση επιδείχθηκαν στον κ Κωνσταντινέα από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές παλαιές φωτογραφίες ταυτοτήτων. Να τονιστεί ιδιαίτερα ότι ο κ Κωνσταντινέας δεν έχει υποδείξει τον κ Κολοκύθα ως κατηγορούμενο αλλά μόνο ως παριστάμενο στο χώρο του επεισοδίου. Δεν θα υποδείκνυε ποτέ κάποιον ως κατηγορούμενο της εις βάρος του επίθεσης χωρίς να είναι απολύτως σίγουρος“.

“ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ”

Όμως η δικηγόρος κ.Μαρία Κλείδωνα, ως εντολέας του φερόμενου ως παριστάμενου στο περιστατικό δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι κατατέθηκε μήνυση για ψευδορκία μάρτυρα, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του κ.Κωνσταντινέα γιατι δεν ήταν στο συμβάν και ήταν στο εξωτερικό.

Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στον Κωνσταντινέα
To Top