Αθλητισμός

Αναβίωση τελικού 2004: Αποθέωση και νίκη για τους θρύλους της Ελλάδας

Στη Ριζούπολη ξύπνησαν μνήμες χαράς και νοσταλγίας στην 15η επέτειο του ελληνικού έπους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, Greek Legends 2004, αναμετρήθηκαν εναντίον της φιναλίστ του Euro 2004 (ξανά 4/7) , σε έναν ξεχωριστό αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν περίπου 10.000 θεατές στο «Γ. Καμάρας».

Η Ελλάδα νίκησε ξανά όπως τότε. Ο Χαριστέας σκόραρε ξανά όπως τότε και οι Greek Legends επικράτησαν των Πορτογάλων με 2-1.

Τα γκολ έβαλαν οι Κώστας Κατσουράνης στο 17′, Άγγελος Χαριστέας στο 46′, ενώ για τους Portugal Legends σκόραρε ο Έλντερ Πόστιγκα στο 53′.

Ο κόσμος που βρέθηκε στη Ριζούπολη αποθέωσε τους ήρωες του 2004 και τους Πορτογάλους που δέχθηκαν να αγωνιστούν σε αυτόν τον αγώνα-γιορτή.

Στην άκρη των δύο πάγκων βρέθηκαν φυσικά για την εθνική μας ο Ότο Ρεχάγκελ και για τους Πορτογάλους ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος διετέλεσε επίσης με μεγάλη επιτυχία ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Η αρχική ενδεκάδα των Greek Legends (4-3-3): (Ρεχάγκελ) Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Χαριστέας

Η αρχική ενδεκάδα των Portugal Legends (4-4-2): (Σάντος) Μπαΐα, Μιγκέλ, Καρβάλιο, Αντράντε, Βαλέντε, Πετίτ, Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Παουλέτα, Ποστίγκα.

 

To Top