ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aναβάλλονται όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις για σήμερα στη Μεσσηνία

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα

“Ενημερώνουμε ότι, λόγω του τραγικού ναυαγίου ανοικτά της Πύλου και της απώλειας τόσων ανθρώπινων ζωών, οι προγραμματισμένες για σήμερα πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κορώνη αλλά και η εκδήλωση της Νεολαίας στην Καλαμάτα αναβάλλονται”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι η σημερινή μας εκδήλωση με θέμα την παιδεία ακυρώνεται μπροστά σε αυτό το τραγικό γεγονός του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο. Οι ώρες αυτές είναι εξαιρετικά δύσκολες και κρίσιμες. Καλούμε όλο το δημοκρατικό κόσμο της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας να είναι σε εγρήγορση καθώς η έμπρακτη αλληλεγγύη που θα χρειαστεί τις επόμενες ώρες είναι τεράστια”, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας.

Αναβάλλεται η πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Μεσσήνη

“Λόγω του τραγικού συμβάντος της απώλειας δεκάδων ανθρώπινων ψυχών η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας για σήμερα στην Μεσσήνη αναβάλλεται”, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανέβαλε την προεκλογική του συγκέντρωση στην Πάτρα ο Μητσοτάκης

Λίγο μετά το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες του τραγικού ναυαγίου σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου και για την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ «λόγω του τραγικού ναυαγίου, όπως ανακοινώθηκε, η προγραμματισμένη για σήμερα προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πάτρα με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναβάλλεται».

Τσίπρας: «Να σταθούμε δίπλα στους επιζήσαντες του ναυαγίου – Να ενταθούν οι έρευνες για τους αγνοούμενους»

«Όσο περνάνε τα λεπτά, αυξάνονται οι νεκροί στο ναυάγιο νοτιοδυτικά της Πύλου. Πρόκειται για μια ανθρώπινη τραγωδία, η οποία αποτυπώνει με τον πιο θλιβερό τρόπο την απελπισία όσων αναζητούν άσυλο στην Ευρώπη. Η στιγμή απαιτεί να προτάξουμε την ανθρωπιά και να σταθούμε δίπλα στους επιζήσαντες του ναυαγίου, εντείνοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια εντοπισμού των αγνοουμένων. Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθώ για τις συνθήκες της τραγωδίας. Ήδη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την Αθηνά Λινού και τον Αλέξη Χαρίτση είναι στην περιοχή», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλ. Τσίπρας.

Aναβάλλονται όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις για σήμερα στη Μεσσηνία

Δημοφιλέστερα

To Top