ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή: “Δεν υπήρξε επίθεση σκυλιών-Συγκρούστηκε το μηχανάκι με μικρό σκυλί που πετάχτηκε στο δρόμο”, λέει ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Διαφορετική τροπή φαίνεται να παίρνει το περιστατικό με τον τραυματισμό της 45χρονης στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, μετά από επίθεση σκυλιών, σύμφωνα με τις δηλώσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας στο MessiniaLive δίνει μια διαφορετική εκδοχή του περιστατικού, επικαλούμενος τελευταία πληροφόρηση που είχε από τη διερεύνηση του περιστατικού.

Ο Δήμαρχος  υποστηρίζει πως η οδηγός της μηχανής, όπως προκύπτει από τη διερεύνηση του περιστατικού, συγκρούστηκε με μικρό σκυλί που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο μπροστά στο μηχανάκι της, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο. "Οι τελευταίες μαρτυρίες που υπάρχουν αναφέρουν σύγκρουση με μικρό σκυλί, που δεν ήταν επιθετικό, και μάλιστα έμεινε στο δρόμο αρκετή ώρα μετά το ατύχημα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Βασιλόπουλος: "Ο Δήμος έχει δαπανήσει τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από 500.000 ευρώ για τα αδέσποτα"

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στην τραυματία  περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, δηλώνοντας οτι ο Δήμος καταβάλλει προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια για την περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων-το τελευταίο διάστημα και με τη συνεργασία με τον Φιλοζωικό Όμιλο- προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην πόλη της Καλαμάτας, που φαίνεται να εντείνεται ειδικά μετά το καλοκαίρι. Μάλιστα, δήλωσε ότι "ο Δήμος τα τελευταία 5 χρόνια έχει δαπανήσει πάνω από 500.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους για τα αδέσποτα, με την πολιτεία να έχει καταβάλλει μόλις 16.οοο ευρώ". Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Αστυνομία που διερευνά το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό της οδηγού, θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, ώστε να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν.

To Top