Αθλητισμός

Αναστόπουλος: Πικρία και παράπονα για δυο πέναλτι

Την πικρία του για τον χαμένο πόντο στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά και παράπονα για την διατσιαεξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Ο 62χρονος προπονητής της Καλαμάτας, έκανε λόγο και για δυο περιπτώσεις τραβήγματος ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας, αναφερόμενος στην φάση του Μπουσμπίμπα στο 82΄όπου ο Ολλανδός είδε την κίτρινη για θέατρο. Ο Αναστόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

«Όταν δεχόμαστε γκολ στο 93’ και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε, υπάρχει μία μεγάλη πίκρα θα έλεγα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα. Δεν τα καταφέραμε. Όμως, δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να προχωρήσουμε.

Υπάρχουν μπροστά δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με την Τρίγλια, όπου για μας είναι ένας ακόμα τελικός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί πραγματικά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Ουσιαστικά χωρίς φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουν. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις τραβήγματος δικού μας ποδοσφαιριστή, για τις οποίες αντιδρούμε. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, επειδή ήταν προς την πλευρά του πάγκου μας, νομίζω ότι υπάρχει τράβηγμα».

Ζαχαρόπουλος: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

Τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Για άλλη μία φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας και πληρώσαμε τα δικά μας λάθη. Πρέπει να σταθούμε σε κάποια πράγματα, τα οποία οφείλουμε να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι με την Τρίγλια. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να βάλουμε μία τελεία μετά το σημερινό ματς και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Έχουμε επτά παιχνίδια μπροστά μας πάρα πολύ δύσκολα. Θα τα κοιτάξουμε ένα-ένα και θα προχωρήσουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας, που ήρθαν στον Βόλο για να μας στηρίξουν».

Αναστόπουλος: Πικρία και παράπονα για δυο πέναλτι

To Top