Αθλητισμός

Αναστόπουλος: “Στόχος να αποκτήσουμε ρυθμό, είδα σωστό τρόπο σκέψης”

Θετικό ήταν το πρόσημο της παρουσίας της Καλαμάτας στο φιλικό παιχνίδι με το Διαβολίτσι με τον Νίκο Αναστόπουλο να μένει ικανοποιημένος “απο τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του αγώνα”, όπως είπε χαρακτηριστικά αφού οι μελανόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι και επέβαλαν από την αρχή το παιχνίδι τους, αντίθετα με ότι είχε συμβεί στα προηγούμενα φιλικά με Βλαχιώτη και Ρόδο.

Ο 62χρονος τεχνικός σημείωσε πως η ομάδα έχει μπει πλέον στο στάδιο του μονταρίσματος και σιγά-σιγά, με την ενσωμάτωση και των καινούργιων παικτών, και μέσα από τα συνεχή παιχνίδια θα αρχίσει να αποκτά ρυθμό και να διαμορφώνεται το τελικό σχήμα ενόψει του πρωταθλήματος.

“Θέλουμε πλέον να αποκτήσουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Αυτό γίνεται και μέσα απο τα παιχνίδια γι΄αυτό τον λόγ άλλωστε το προσεχές διάστημα θα έχουν συνεχή φιλικά. Είναι θετικό το γεγονός πως κάναμε φάσεις γιατί εαν δεν υπάρχουν ευκαιρίες δεν υπάρχει και γκολ. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο λόγω των φάσεων που δημιουργήσαμε. Θα δώσω και τη ψυχή μου για να δω τη Μαύρη Θύελλα να παίρνει την άνοδο στη SL2. Ευχαριστώ πολύ το κόσμο που ήταν στη Μικρομάνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο “αλενατόρε”.

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του στο messinialive

To Top