Αθλητισμός

Αναστόπουλος: Καλή κυκλοφορία απέναντι σε κλειστή άμυνα που θα βρούμε και στο πρωτάθλημα

Ο Νίκος Αναστόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η Καλαμάτα απέναντι στον Μολαϊκό τουλάχιστο σε ότι έχει να κάνει με την κυκλοφορία της μπάλας, απέναντι σε κλειστή άμυνα πράγμα πολύ χρήσιμο όπως επισήμανε καθώς ανάλογες καταστάσεις θα βρεί απέναντί της η ομάδα και στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και είχαμε φάσεις. Οι άμυνες που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι σαν την σημερινή. Το καλό είναι πως σιγά-σιγά μπαίνουμε στα πράγματα που ζητάμε και θα γίνουμε καλύτεροι με στόχο να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα που θα γίνει είτε στα τέλη του μήνα, είτε στις αρχές του Νοέμβρη”, είπε ο 62χρονος τεχνικός της Καλαμάτας και συμπλήρωσε:

Χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες μας και είχαμε καλή κίνηση και υπεροχή. Κάποια παιδιά βέβαια είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση επειδή ενσωματώθηκαν αργότερα στην ομάδα, αλλά δεν ανησυχώ. Υπήρχε κόπωση στο β’ μέρος, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι. Το επόμενο φιλικό μας θα γίνει την Κυριακή στις 16:30 με τον Αστέρα Βλαχιώτη και θα είναι ένα δυνατό τεστ απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

Αναστόπουλος: Καλή κυκλοφορία απέναντι σε κλειστή άμυνα που θα βρούμε και στο πρωτάθλημα
To Top